25.10.2013

..vaan ei ole enää!

Lumi siis suli,joten vielä toistaiseksi täälläkin tallustetaan kuivilla (tai no sateen jälkeen märillä) teillä ja poluilla.Riitta antoi meille 11 kysymyksen haasteen joten teempäs tämän tässä joutessani.

11 kysymystä -haasteen säännöt

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Pitää valita 11 bloggaajaa joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.


11 asiaa minusta

1. Olen pelännyt ukkosta noin 3-vuotiaasta lähtien ja hermostun heti,kun kesällä taivas näyttää vähääkään tummemalta.
2. Olen myös pelännyt joulupukkia pienestä pitäen,kiitos pakkasukon,joka minut säikäytti pienenä. Onneksi tämä pelko ei enää elämää häiritse.
3. Tähän päivään mennessä on yksi koira,jota olen pelännyt. Labbis,joka oli aivan hullu..se puri,hyppi ja jahtasi. Kamala tapaus ja mietimpä vaan missä se nykyään on..Muuten en ole kyllä koiria pelännyt.
4. Haluaisin matkustaa USA:aan,kierrellä siellä eri osavaltioita ja vaikka asettua asumaan Kaliforniaan,jos se hyvältä tuntuisi.
5. Koen nimittäin etten kuulu Suomen kylmään ja _pimeään_syksyyn ja talveen,vaikka muuten tykkäänkin kovasti täällä asua.
6. Pidän monista ruuista,ja on aika vähän ruokia mistä en pidä. Hernekeitto on kuitenkin semmoinen,jota en ole pienenäkään alas saanut enkä saa vieläkään.
7. Rakastan Suomen kesää,jos ei lasketa ötököitä ja ukkosta.
8. Omatuntoni soimaa minua pahasti,jos pitkitän kouluhommien tekoa. Ja silti teen niin.
9. Jännitän paljon reissuun lähtemistä. Vaikkei mitään syytä olisikaan.
10. Pelkään tai enemminkin inhoan hammaslääkäreitä.

Haastajan 11 kysymystä

1. Jos sinun pitäisi muuttaa ulkomaille, mihin maahan muuttaisit?
  -Jo ylempänä esille tullut Amerikka aika varmasti. Se tuntuu jollain tapaa niin oikealta,vaikka se eroaa Suomesta monella tapaa niin paljon.
2. Kolme maata, joihin et haluaisi matkustaa? Miksi?
  -Näitä on varmasti enemmän kuin kolme,vaikka toisaalta haluan nähdä paljon erilaisia paikkoja. Kuitenkin maat joissa saisi pelätä koko ajan jotakin niin ei olisi minun paikkoja. Myöskään kylmät ja karut paikat ei ehkä sovellu minulle.
3. Kumpi on söpömpi, pentu vai veteraani-ikäinen koira?
  - Hmm,pennut on kyllä ihania,ei sille minkään mahda. Mutta vetskuissa on kyllä jotain niin arvoituksellisen kaunista. Ehkä vetskut.
4. Liittyykö unelma-ammattisi eläimiin? Miksi/miksi ei?
  -Ei. Ei sillä,että minulla jotain unelma-ammattia oikeastaan olisi mutta mikä se onkin niin eläimiin se ei tule liittymään. Koen,että vapaa-ajallani saan touhuta tarpeeksi eläinten kanssa ja haluan,että ammatti on jotain ihan muuta.
5. Pelottavin hetki koirasi kanssa?
  - Sipen kanssa kaikki on mennyt aika hyvin,mutta säikähdin kyllä,kun se lenkiltä nappasi jonkun lihapullan suuhunsa (sain napattua kylläkin pois viime hetkillä) ja parin päivän päästä oksensi verta.
6. Luetko paljon muita eläinblogeja?
  - Vain koirablogeja.
7. Asuisitko mielummin maalla vai kaupungissa? Perustelut.
  - Kaupungissa,mutta en ydinkeskustassa. Eli varmaan jossain lähiötyyppisessä? Haluan,että pääsen helposti kaupungin keskustaan mutta että on hyvät lenkkeilymaastot ja muut lähellä. Ihan oman mielenrauhan takia.
8. Missä asioissa haluaisit kehittyä koiranomistajana?
  - Monia asioita,mutta koiran vireen säätelemisessä. Osaisin tsempata oikean määrän,kun tarvitsee ja rauhoittaa,kun siihen on tarve. (ei pahemmin sipellä esiinny :D)
9. Pahin pelkosi?
  - Että menettäisin jonkun läheiseni odottamatta ja äkillisesti. Tavalla tai toisella.
10. Missä (elämäntilanteessa) luulet olevasi 3 vuoden päästä?
  - Hyvin todennäköisesti opiskelemassa sitä alaa,mikä se sitten onkaan.
11. Mikä on mielestäsi paras valokuva lemmikistäsi? Miksi?

Tämä Terhin ottama kuva säväytti minua heti ensimmäisellä kerralla,kun sen näin. Sirasta on hyvin hyvin vähän kuvia,missä tulisi jotenkin esille se kauneus mitä minä Sirassa nään. Se kauneus tulee harvoin esille. Mutta noissa silmissä on jotain lumoavaa. Kovin moni tästä kuvasta tuskin näkee sitä,mitä minä mutta koittakaa päästä pienen punavalkean spanielin ajatuksiin,niissä on jotakin niin ihmeellistä,että sen on pakko olla kaunista. Kaikki tässä kuvassa on niin kaunista ja kiitänkin suuresti,että tälläinen kuva Sirasta on otettu. Tässä yksi omista kuvistani. Tässä pidän yksinkertaisesti tuosta riemusta,mikä koirasta näkyy kauaksi.

Anteeksi mutta en haasta ketään,mutta jos joku sai tästä inspiraation tehdä oman tälläisen niin luen mielelläni muiden tälläisia!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti