19.10.2013

Täällä on lunta!

Iik!


Tänään käytiin tarpomassa antikkalassa lumilenkki,sitä lunta oli oikeasti jo paljon. Sipe ei tykännyt. Lämpöä oli noin kaksi astetta,joten lumi tarttui ihan älyttömästi tuon turkkiin kiinni. Melkein suretti miten vaikeaa sen oli kävellä ja miten se ei pian alun jälkeen pystynyt Varpun kanssa juoksentelemaan. Jos ensi kuussa nyt käytän tuon siellä näyttelyssä,niin sitten kyllä vedän siltä jaloista karvaa niin paljon pois,kun vaan saan. Ei ole welshiä luotu Suomen lumeen tarpomaan..melkein tekisi mieli omistaa hieno pieni kelpie..kiitos vaan kuumeen nostatuksesta!


                                                   


Iltasella käytiin vielä juoksulenkillä,piti testata uusia seuran kautta tilattuja Speedcross-kenkiä. Hyvinhän nuilla etiäpäin piäs :) Pihassa tein vielä 10min tokotreenit. Palkkasin parit perusasennot,joihin tuli ripeästi ja hyvällä asenteella. Pienet seuraamisjutut,joissa korjailin taas vähän sitä edistystä. Kaukoista eka erä meni aika smoothisti. Sitten pakka hajosi syystä tai toisesta. Ei tehnyt enää samalta matkalta puhtaita vaihtoja,niin tein sitten loppuun lyhyeltä matkalta kaikki vaihdot ja palkkasin. Liikkeestä istuminenkin tehtiin,se kun viime treeneissä ei sujunut (meni maahan koko ajan) ja nyt teki nätisti,ja jätin sen siihen yhteen onnistuneeseen.

Niin tosiaan,ne näyttelyt. Ensi kuussa olisi ja sieltä ajattelin josko sieltä irtoaisi se (mahdottomaan) valionarvoon oikeuttava H edes. Pitäisi vaan ilmoittaa tuo. Ja en tiedä pitäisikö se viedä oikeasti hyvälle trimmaajalle,en luota omiin taitoihin tässä asiassa. Ja huoh,näyttelyt. Huvittaa maksaa itsensä kipeäksi jostain kehässä juoksentelusta ja yhdestä paperilapusta. Siran osalta ei kyllä tarvii huolia,sen kanssa voi niin luottavaisin mielin lähteä mihin vaan. Se tulee mukana ja ottaa yhtä iisisti aina kaiken. Ja kyllä minä siitä olen onnellinen.

Kuva huonoimmista treeneistä pitkään aikaan. Silti noin iloisen näköinen koira.

                                               Hillis,karhuntassu <3

 Ei ihan onnistunut yhteiskuva,Remu-herraa ei kiinnostanut poseerata hullujen spanielien kanssa.
                                                          Sira&Hilla
     Uskotteko,jos sanon,että koira meni tuonne poseeraamaan ihan itse?

                                   Remu on harmaantunut komeasti,kiltein koira ikinä ja ihanin.

4 kommenttia:

 1. Apua, ihan käsittämätöntä miten teillä voi olla _noin paljon lunta! Täällä on vain vähän pakkasta... Mä vedin Brunolta pari viikkoa sitten jalka-,maha- ja peppukarvat lyhyeksi ja se helpotti huomattavasti kaikkien elämää. Lopputulos oli ihan siisti ja luonnollinen eivätkä ihmiset ole edes huomanneet tätä ennen kuin olen sanonut :) Mä en tiedä onko toi joku walesien tapa mennä poseeraamaan kaikkiin täydellisiin paikkoihin, Bruno on tehnyt tota pennusta saakka! Sira on niiin ihana ja teillä on myös ihania koirakavereita, vau :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole enää lunta! Ne suli mukavien loskasäiden johdosta ja nyt odotellaan (not..) niitä suurempia kinoksia :)

   Joo minä nyt pohdin sitä näyttelyihin ilmoittamista ja jos en ilmota niin yritän lyhennellä parhaan mukaan,kaikkea en viitsisi talveksi pois vetää kun ne karvat hyvin lämmittää kuitenkin. Vaikeaa.

   Sipe kiittää kehuista ja koirakaverit meillä on kyllä maailman parhaita <3

   Poista
 2. Ohhoh onpas siellä paljon lunta, hui! Toivottavasti tänne ei ihan hetkeen tule tollasia kinoksia :D

  http://suipponokat.blogspot.fi/2013/10/haasteita-varusteita-ja-tunnustuksia.html teille ois kans pieni haaste :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lumet onneksi suli vielä toistaiseksi pois niin kerkeän kerätä itseäni vielä henkisesti :D

   Jaa,että haastetta,pakkohan se on tekaista ;)

   Poista