14.10.2013

As long as stars are above you

Syyslomaviikko jee!

Käytiin maalla parisen yötä olemassa. Siralle tehtiin kaksi jälkitreeniä,molemmat mitaltaan varmaan reilu puoli kilometriä (??). Molemmat oli yli vuorokauden vanhoja. Ensimmäinen jälki oli niittymäisessä maastossa,tuuli todella kovaa ja oli haastavat olot. Mutta hyvin Sipe selviytyi,yhden vähän turhan kiekan teki mutta muuten ihan hyvin,tienylitys tosin oli vähän kehno.

Toinen jälki oli sammalmetsässä,ja se osottautui paljon vaikeammaksi mitä luultiin (tai siis talouden jälkimestari eli isäni luuli). Sira ei ollut oikein kartalla,että mitä piti tehdä. En tiedä vaikuttiko yöllinen kuuden asteen pakkanen asiaan? No vaikeuksista voittoon,kaato löytyi kuin löytyikin.


Kävi Sira myös lintumetsällä hengaamassa ja 14km lenkillä. Muuten saikin humpsutella omiaan pihalla.

Käytiin myös Varpun kanssa lenkillä viimein,kun se oli parisen viikkoa saikulla leikkauksen takia.
 
Agilitytreenit on mennyt tosi hyvin,Sipestä on vaan tullut tosi hyvä. En tiedä miksi. Mutta en valita!

Tokotreenit on kanssa menny kivasti,viimeksi tehtiin kisamaisesti ruutu,kaukot ja luoksetulo. Luoksetulo ok,paitsi seisominen valui pahasti. Kaukoissa s-i vaihto edelleen huono,muuten hyvä. Ruutua ei ensin löytänyt,kolmannella kerralla löysi ja meni ihan ok paikkaan,mutta ei ihan paras. Ja maahankin meni hyvin. Ruudun loppuosaa pitää vielä treenata,että se lähtee tosissaan tulemaan sieltä ruudusta luokse.


                                                                      Feta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti