27.3.2013

Feel this moment

Mitä lähemmäksi kevättä (KESÄÄ!!) mennään sitä paremmalla tuulella allekirjoittanut on. Me ei olla tehty mitään kummaa,elelty,ulkoiltu ja oltu vain. Treenattu ollaan myös,tietenkin.

                            Sira ja kolmijalkainen sammakko
                             Meidän "gäng" eli Sira,Femma ja Jazi.

Agilitytreenit on menny yleisesti ottaen tosi kivasti,mä sain oman asenteeni muutettua treenejä (meidän ohjaajaa..) kohtaan ja sen jälkeen on ruennut sujumaan. Nyt pitäisi vaan saada alotettua supertehokas kontakti+keppitreenaus. Kyllä,se osaa ne mutta ne ei ole 120% varmat. Ja haluan että ne on! Siinäkin yksi syy miksi ootan kesää. Saa omalle pihalle kepit laitettua taas ja voi treenata vaikka joka ikinen päivä. Hih.

Tokossa ollaan nyt siis aloiteltu voittajan treenausta tosissaan...

-Tunnaria hankipiilottamisella: Ihan jees,tuo vaan on pikkusen liian innokas tunnarille ja pureksii sitä paljon..Tästä tekee myös vähän mielenkiintoisempaa se,että Sira aina hyppii sen päälle siellä lumessa ja se häviää niin tunnaria tekee välillä myös itse ohjaajakin. Mutta viimeksi teki kyllä tosi tarkkaa työtä,kun etsi sieltä lumen alta sitä.

-Metsku: Ostettiin vihdoin se oma,ja nyt sitä oon tehny ihan pitotreenillä ja hyvällä palkalla. Ei tuo nyt niin järkyttynyt siitä ole mitä luulin. Pari nostoakin on jo tehnyt ja ihan nätisti.

-Ruutu: Nauhat ostettiin myös vihdoin! Tehty on vain palkalle juoksemista,Sira kun on vähän epäillyt sitä nauhaa niin ollaan tehty ihan sitä vaan että painaa sinne täysiä palkalle eikä välitä nauhoista. No okei,tässä on sekin etten tiedä miten jatkan opettamista...ohjatuuuut....

-Seuraaminen: Noin niinkuin yleisesti mä tykkään Siran paikasta ja vireestä millä se seuraa. Mutta. Se tiputtaa kontaktia,varsinkin liikkellelähdöissä se aina sen kerran tipauttaa (=katsoo maahan) ja sitten pitää ok,mutta välillä myös tiputtelee kesken matkan. Joten treeniä tarvitaan,että kelpaa ylempiin.

-Kaukot: Mä niin tykkään näitten treenaamisesta! :D Siralla alkaa olla jo aika hyvä idea tästä hommasta,seiso-maahan on edelleen ongelma välillä kun tuo venyttää itteensä. Treenataan treenataan. Maahanmenot tuolla on tosi jees!

Muut menee ihan jees.                                    "sinne katosivat horisonttiin.."
                                           
                  Vaappurin kanssa on aina ihan parasta


                                       
                         Taisi mennä vähän hermo poikiin.
 
 Tässä ryhmärämässä mukana Sira,Zero,Nano,Jazi ja Femma.
                           Sira ja Nano komentavat toisiaan.
Jäällä ollaan aika paljon käyty koiria juoksuttamassa siellä kun on niin hyvä antaa koirien painella keskenään. Hiljennymme taas tähän tältä erää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti