7.3.2013

Agilitykisat 2.3.13

Käytiin meidän toisissa agilitykisoissa ja oma jännittäminen oli ehkä enää vaan neljäsosa siitä mitä se oli ekoissa kisoissa. Kyllä se jännittäminen oikeasti varmaan ainakin helpottuu kisaamalla. Minun tapauksessa se tuskin koskaan loppuu mutta helpottaa varmaankin.No sitten itse kisoihin. Kisattiin siis kolmen radan verran,kaksi agilityrataa ja yksi hypäri. Laitan linkin ratapiirrokseen ja selitän virhekohdat.

A-rata

Tässä homma kaatui keppeihin. Jätti yhden kepin tekemättä keskeltä keppejä,en korjannut joten HYL. Muuten oikein kivasti meni rata. Ei ollut säätämistä vaan oikein siististi meni koko rata,miinus tuo keppivirhe.

B-rata

Taas kepeiltä virhe. Lähti väärän väliin,korjasin,loppu ok. Toinen tuli 12-14 välillä,kun jäin vasemmalle puolelle ohjaamaan ja Sira ei hypännytkään 13 hyppyä vaan meni ohi. No siinäkin sitten loppurata ihan jees,huonon A:n kontaktin otti,mutta otti. Mietin pitkään että miten ohjaan tuon 12-14 välin,että teenkö niin kuin teen eli vasemmalla puolella,millon mun ois varmaan täytyny hidastaa koiraa vähän äänellä,vai oisinko tehny valssin 13 hypyn jälkeen vai oisinko takaaleikannu A:lle. No mutta tältä radalta siis 10vp.

C-rata

+ C-radan video

(Kiitos hirveästi videosta Noora !!)
Tässä mietin,että miten saisin tuon alun ohjattua järkevästi ja enhän minä saanut. Teki pitkän kaarteen 2 hypyn jälkeen,ja sitten vasta 3 hypylle. 6-10 väliä mietin kanssa,että miten ohjaisin ja tein sen sitten niin,että 7 hypyllä jäin oikealle puolelle ja siitä sitten työnsin koiran 9 hypylle ja vein putkeen. Tämä toimi ihan ok,vaikka en sitä rataantutustumisessa näin suunnitellut :D Kepit tein supervarmistelulla,koska halusin,että saisin ne nyt menemään oikein ja ne menikin. Muutenki ihan kiva rata,ei nyt ehkä jäänyt ihan superhyvä fiilis,mutta ihan jees.
Radalta tuloksena 0 ja LUVA. Joten kai pitäisi iloita :D

Hypärin jälkeen tuomari näytti miten alku olisi pitänyt ohjata,ja tätä tehdään treeneissä viikon päästä niin saa tehtyä sen "niinkuinpitää".

Sira teki just niin hyvin,kun minä osasin ohjata. Se teki parhaansa,vaikka tuo kepittelyhomma ärsyttääkin...No seuraavissa treeneissä palkkasin sen pari kertaa ihan erikseen hyvistä kepeistä.1 kommentti: