25.2.2013

Tul(ti)in voittamaan.

No vitsi. Eihän tätä nyt meinaa oikein uskoa itsekkään.

Tokokisat 24.2.2013.

Päivä alkoi hallille mennessä 8:30 kun aloiteltiin EVL koirilla,siitä sitten VOI ja sitten AVO,jonka jälkeen ALO. Edellisenä päivänä oltiin hallilla noin neljä tuntia maajoukkue karsintojen parissa töissä,ja nyt vierähti semmoinen reilu yheksän tuntia. Mutta kivaa meillä oli,on meillä niin huippu tiimi tuolla!

No jos sitten niihin itse kisoihin.

Jännitys oli huipussaan koko aamun ja paheni oman vuoron lähestyessä.

Paikalla makaaminen - 9 Oli haistellut muuten ei mitään. Haistelu oli odotettavissa,mutta tosi tyytyväinen koska alla oli pari niitä äärimmäisen epäonnistuneita paikkiksia. Jättö oli taas aika huono,piti ihan jees kontaktia kunnes annoin käskyn maahan niin ei pitänyt kontaktia vaan katteli muualle. Olin heti varma,että nyt se sieltä sitten nousee vaan eipä noussut!

Seuraaminen - 8 Huono seuruu. Huono. Johtuen minun jännityksestä,josta Sira sitten paineistui. No eipä mitään,tiedän että se pystyy tässä paljonpaljon parempaan ja aion tätä vielä jatkossa hioa paremmaksikin.

Maahanmeno liikkeestä - 9½ Tämä on Siralla vahva liike. En tiedä mistä puolikas lähti,en kuunnellut tuomaria yhtään.

 Luoksetulo - 9 No täähän meni aika kivasti! Luoksari stoppi on meillä yhä tosi heikko,mutta oon vaan suorapalkalla palkannu sitä nyt kokoajan niin pysähtyi tuolla edes :D Tulihan se eteenpäin mutta pysähtyi. Ja loppu oli tosi jees. PA saatto olla vähän huono. Mutta stoppia _treenataan_.

Seisominen liikkeestä - 8 Pysähtyi,ehkä vähän hidas. En oikein tiedä,en kuunnellut tuomarin kommenttia.

 Noutaminen - 9 !! Miettikää,ysi Siralle joka on alusta lähtien inhonnut noutoa. Teki muuten tositosi kivan noudon. Nosto oli ehkä vähän "siramainen" mutta siis huippu vauhti mennessä ja tullessa. PA tuli taas mun selän taakse mutta ei se aina vaan satu kohalleen :D

Kauko-ohjaus - 9 Pöh,ei nämäkään olleet yhtään hyvät. ´Tai siis yhtä hyvät mitä voisi olla. Alku oli säätöä,ei meinannut tulla perusasentoon kun tuijotteli yleisöön (eli kaikkia tuttuja sieltä) ja siks oli huono jättö ja kaikkea. Ekaan istumiseen tuplakäskyt. Muuten meni yhellä mutta ei ollut tekniikka yhtään hyvä,ollaan sitä kumminkin treenattu paljon.

Hyppy - 8  No eihän se istunu ekalla käskyllä :D Muuten jees,tosin sanoin väärän käskyn takaisin PA:han tuloon..Sira hämmentyi ja kattoi hetken silleen "täh?" mutta kokeili sitten sitä ja onneksi teki kumminkin.
  
Kokonaisvaikutus - 8  Tuomari sanoi että tosi kivan näköisesti tekee,varmaan tosta liikkeitten välisestä säädöstä (kaukoissa) tai jostain lähti. En kuunnellut :D

Ja hurjalla pisteittenlaskulla tuloksena on: AVO1 174p ja sij. 3/16 ! 

 Uskomatonta mutta totta,meidän tie käy nyt voittajaan! VoiVoi liikkeitten treenaus aloitetaan,treenaillaan ja katsotaan josko viimeistään ensi keväänä kisataan. Riippuen omista fiiliksistä,me ei tehdä jos siltä ei tunnu. Jos ei ole kivaa,tässä harrastuksessa ei ole mitään järkeä. Onneksi Sirasen kanssa on tosi kiva tehdä ja olla <3

     Saatiin kisoista Hurtan panta palkinnoksi,mutta sain vaihtaa sen valjaisiin kun en tarvitse pantaa. Ja y-valjaita olen ollut ostamassa jo pitempään.

Meidän muillakin tiimiläisillä meni oikein hienosti,kaikilla oli tekemisen meininki ja asenne lähteny mukaan,mikä on tärkeintä. Tästä http://www.youtube.com/watch?v=6J6ZFTRzgZ4 on alkanu tulla meidän tunnusbiisi kisoissa.

Ensi viikonloppuna lähdetään agikisoihin kolmea starttia kokeilemaan ja todennäköisesti hyllyjä hakemaan,mutta meininki päällä ja kivaa on niin kaikki menee just niin hyvin kun voi ja muulla ei ole väliä.

ps.en yhäkään saa kuvia muokattua joten ne on suoraan kamerasta,enjoy :)

Viimeiseksi ja ei tosiaan vähäisimmäksi....

                                                                           Sira <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti