8.2.2013

Jäädään kahdestaan, ensi kevääseen

Minulla alkaa olla vähän kevätfiilis. Ulkona on linnut alkaneet laulaa,ihan kuin keväällä. No okei,ilmat ei ehkä puhu sen puolesta (n.-10 asteen pakkaset) mutta kyllä se kohta tulee,ja sitten tulee...KESÄ!!


Mitäs meille kuuluu,noh treenien osalta aika huonoa. En oikein tiedä mitä tapahtuu,kotona se osaa mutta hallilla ei? Hah,täähän on se perus "kyllä se kotona osaa" :D Ei mutta,Sira jos osaa niin se yleensä osaa missä vaan. Tokotreenit meillä onkin uudella hallilla,kun tokokoutsi vuokrasi ihka oman hallin (mikä on tosi hieno!). En tiedä onko tää vielä jotain uutuden jännitystä,ekat treenit meni kylläkin tosi hyvin uuella hallilla.

No eipä nuo agilitytreenitkään ole nyt kovin kehuttavasti mennyt..Kolmena viikkona olen joutunut puuttumaan Siran haisteluun radalla. Sitä en siedä yhtään,enkä anna sen haistelle kentällä ollenkaan,ikinä,missään tilanteessa,ihan jo sen takia että me kisataan siellä,niin agissa kuin tokossa. Viime kerralla tuli sanaharkkaa agikoutsin kanssa kun otin tuota poskesta kiinni ja ärähin kun haisteli vaan,vaikka pari kertaa "nätimmin" yritin kieltää. Koutsi veti kunnon pultit, kun kuulemma pahoinpitelin koiraani ja sille jäi nyt traumat minua ja agilitya kohtaan......JEP!

Minua ärsyttää,en saa mitään kuvia muokattua kun koneelle asennettiin GIMP ja mä en tod osaa käyttää sitä! Huoh. Kyllä minulla olisi kuvia,mutta en halua laittaa semmosia rajaamattomia,kauhean värisiä hirvityksiä tänne :D Että kuvia voipi oottaa vielä hetken...

Paitsi on meillä tokokuvia! Ihana Terhi kävi treeneissä ottamassa muutaman kuvan.

"Prrehanan kapula,kun ei pysy nätisti suussa!" Sira-Style nouto.
                                    No pysyihän se kumminkin. Vauhtina ravi..aijai.
                                            Luoksetulo stoppi.
                          Koutsi antaa palautetta ja neuvoja,ja Sira...nojoo.
                                                               Seuraahan se.
              Liikkestä seisominen. Huomatkaa diiva-oikea takanen.
                                                               Noudon alku.
                                           
 Tällä hetkellä kovimmassa treenauksessa ja vahvistuksessa luoksari stoppi. Muut on kivoja,paitsi. Sira nousi viime treeneissä paikkamakuusta!! En kestä,se ei oo kesän jälkeen noussut kertaakaan,ja nyt 2,5vko ennen kisoja. Voi eikä. Toivottavasti se oli vaan joku mielenhäiriö. Kaket on hyvät. Seuraaminen jees,vaikka voisi sitä vähän hioa. Nouto itseasiassa yllättävän hyvä! Jäävät hyvät. Paikkis hyvä....paitsi nyt sillon yks päivä. Että joo,kyllä se kaikki osaa jos vaan haluaa. 24.2 ois kisat....ei toki jännitä.Nyt ens viikolla on möllit niin pääse kattoon miten ne oikeesti menee.
Agilitykisat sit 2.3..ei toki jännitä nekään :D

Hihii vielä pari kuvaa!

  Meidän pieni neiti kasvaa ja kaunistuu <3 Ihanin tyttönen ikinä!
                                                                               <3
  Femma: "Hei mä rakastan sua,voinko tulla nääääin lähelle?" Sira: "Nyt pentu vähän etäisyyttä hei.."
Femma:"Okei no jos mä oon täss näin,haittaakse?" Sira:" No oo ny sitte.."
                                                                         Sirppis

Toivon että seuraavan postaukseen saisin nuo muutkin kuvat laitettua jos saisi niitä vähän muokkailtua ensin...Jonkun pitäisi pitää mulle oppitunti Gimpin käytöstä. Open pitäisi olla vaan hirveän kärsivällinen,en ole nopein oppimaan tekniikan kanssa aina :)1 kommentti:

  1. Hih, ei meilläkään agilityopet ymmärrä miksi kiellän haistelusta ja jos koira haukkuu enemmän kuin kerran. Paimenkoirien joukossa meidän walspa on hiljaisimpia, mutta haistelumoodia ei hyväksytä meilläkään. Tuon maanisen haistelutavan vuoksi meillä opeteltiin paikallaolo ensin istualteen pariin minsaan asti, kotona puoli vuotta paikkamakuuta ilman häiriötä, nyt on yhteistreeneissä tehty paikkamakuuta vasta kaksi kertaa, koira on 16kk :) Mut otettiin varman päälle ja makuuasento on rauhallinen ja kaunis :) Paikkamakuussakin olen vahvistanut katsekontaktia, jotta se pää pysyisi ylhäällä... Tsemppiä kisoihin!

    VastaaPoista