3.4.2013

Hyvä päivä

En enää hihku onnesta kevään takia,koska tuntuu,että olen tehnyt niin jokaisessa viimeisimmässä postauksessa...Joten sanon vaan,että ompa tänään ollut kiva päivä ihan muuten vaan!

Koeviikko oli ja tänään oli vaan koe niin pääsin heti 11 aikaan häippäsemään kotiin. Bussimatkalla ajattelin,että lähenpä käymään samantien punavalkean sirputtajan kanssa ulkona mutta laiskuus iski ja loikoilin ensin pari tuntia ja sitten ryhdistäydyin. Keräsin oleelliset treenikamat mukaan,eli ruutunauhaa-ja merkit,metsku ja normikapula,lelu,namialusta,kamera(oleellinen treenauksessa!) ja no nakit tietysti!

Hilppastiin sitten rakkaalle läheiselle treenikentällemme ja meidän,tai no ainakin minun,iloksi huomattiin,että kenttähän on jo puoliksi sula (wuhuu kesä?!).

Tehtiin sitten ruutua ihan vaan namialustalle eri suunnista lähettämällä,ihan ok mutta edelleen vierastaa nauhoja.
Sitten kaukoja,ihan jees.
Noutoja kiertämisen kanssa,oikein mukavia oli sekä metsku että normi. 

   Hih,aloitin opettamaan uutta temppua "kumarra",hyvin alkoi tajuta!
                                         Ja sitten piti pyöriä suuntaan....
                                                     ....jos toiseenkin!
                                                           Normin pitoa
                                                         Ja metskun pitoa.
 Tän kuvan tarkoitus oli että Sira ottaa rennosti kuivalla maalla auringossa mutta siitä tuli tommonen pakotetun näkönen eläin...

Sitten iltapäivästä mentiin hierontaan,Sira pääsi viimeinkin hierottavaksi ja olikin pahat jumit niin kuin arvelinkin. Hyvin triggerit kumminkin aukesivat ja niitä nyt hieron sitten kotonakin aina silloin tällöin. Hieronta-aika on kyllä omistajallekkin mukavaa,saa höpötellä kaikkea mahdollista meidän huippu kouluttajan kanssa ja maailma paranee :D

                                                                Nauttii.
 Aina yhtä liikkistä on seurata Siran ja hierojan yhteistyötä,heti kun löytyy kipeä kohta,Sira nostaa päänsä ja katsoo hierojaa silmiin kuin sanoakseen "Siinä on kipeä,ole varovainen" ja hierojamme sanoo "Juu tiedän,että on kipeä." Sitten Sira painaa heti päänsä takaisin maahan,ah niin liikuttavaa <3
   Täähän on Siran mielestä yks parhaimpia juttuja. Namipurkin tyhjennys hieronnan jälkeen.
Hän osaa myös itse ottaa omat naminsa! Sira kyllä huolehtii,ettei namit jää saamatta,pyörii hierojan ympärillä tasan niin pitkään,että ne namit tulee sieltä! 

Näihin kuviin ja tunnelmiin. 


1 kommentti:

  1. Mukavia postauksia kirjoittelet! Ja tosi mukavaa luettavaa, sillä itsellänikin on wss! Jatka vaan samaan malliin! :-)

    onnislife.blogspot.fi

    VastaaPoista