17.11.2012

Tokokisat 17.11.12

Tosiaan kuten aikasemmassa postauksessa mainitsin oli meillä tokokisat tänään,ja taisi mennä aika hyvin ;)

Aamulla herätys oli kello 7,hallille piti mennä kahdeksaksi koska olin siis kisaamisen lisäksi myös töissä. Voin sanoa että hetken mietin miksi aina suostun kaikkeen mukaan,kun edeltävänä iltana oltiin puoli yhteentoista siivoamassa hallia kisoja varten. Nukkumaan pääsi joskus 12 jälkeen niin voin sanoa että tuntu aika pahalle herätä! :DMutta eikai siinä,ylös vaan ja hallille sitten tosiaan kahdeksaksi,laittelemaan viimesimmät jutut kuntoon ja sitten rupesikin ilmottautujia tulemaan. AVO-luokalla aloitettiin,ja tsempattiin treenikavereita jotka saikin oikein hyviä tuloksia sieltä,tositosi pienestä jäi ykköset kyllä kiinni!Seuraavana olikin ALO ja sitten vaan kisaamaan. Ja kyllä se vaan jännitti! En ole näitä kisoja muuten jännitänyt mutta kummasti se vaan rupesi tärisyttämään kun oma vuoro lähestyi.


Jos sitten vaikka niitä pisteitä.

Luoksepäästävyys 10
Paikallamakuu 10 - !!!! En voi uskoa tätä! Eikä muuten edes ollut Siran paras paikkis! Työ on näköjään tuottanut tulosta. Sanoin Siralle sekä maahanmenossa että sivulletulossa kaksoiskäskyt mutta tuomarisetä ei näköjään kuullut :D En valita!
Seuraaminen kytkettynä 8,5 -Ei ollut tosiaan parasta seuraamista Siralta. Eka vasemmalle käännös oli tosi huono,en tiedä mikä siinä sitten oli kun nykyään tehnyt tosi hyviä käännöksiä. Paikka myös oli välillä vähän huono.  
Seuraaminen taluttimetta 9 -Oli jo paljon parempi! Käännökset oli parempia ja tuntui myös paremmalta.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10 -Oli muuten tosi kiva!
Luoksetulo 10 -Hiieno oli. Perusasento olisi voinut olla parempikin.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 9 - Stoppi saa edelleenkin olla nopeampi. Muuten oikein hyvä!
Estehyppy 9 - Hyvä oli,en tiedä mistä pistevähennys tuli,mutta sen ainakin tiedän että pitää treenata oikeasti sitä että saisi tuo koira jäädä kauemmaksi hypystä! Treenaukseen tämä. Mutta siis tuo hyppy oli tosi hieno,ei lähtenyt liikkumaan kun lähdin koiran viereen,tätä teki joskus. Ja kaikki sujui hirveen hyvin.
Kokonaisvaikutus 10 - Tuomari sanoi että oli kiva katsoa tekemistä. No kiitos meillä oli hirveen kivaa tehdä!

Eli ALO1 189p. KP ja luokkavoitto! Uskomatonta mutta totta. En oikein tajunnut sitä edes että se meni NIIN hyvin :D Kyllä siinä vaan kyyneleet tuli silmiin kun heti suorituksen jälkeen koutsi tuli halaamaan ja sekin itki niin kauheesti rupesi itseäkin,ja siihen kun lisäsi jännityksen raukeamisen niin jopa oli tunteet pinnassa.

Täytyy kyllä sanoa että vitsi oli kisoissa kova taso,ihan joka luokassa oli huippuhienoja suorituksia mutta ALO:ssakaan ei tullut yhtäkään kolmostulosta. Kaikki 1-tai 2-tuloksia,joista ykkösiä oli vieläpä selvä enemmistö. Ai että! Hienosti. Meidän tiimiläiset oli ainakin ihan supereita,kiitos ihanan kouluttajamme <3 Parempaa saa hakea.

Tästä jatketaan AVO:n liikkeiten hiomisella,joista suurin ongelma on ehdottomasti nouto. Se pitää saada varmaksi! Joskus se menee ja joskus ei ollenkaan. Muuten meillä on hyvällä mallilla ne liikkeet.

(Kuvina toimii taas vanhat treenikuvat kun ei taaskaan kisoista kuvia ole työvoimapulan takia..:D)

Mutta oli kyllä kivat kisat! Kaikinpuolin. Itse kisaaminen tuntui pienestä jännityksestä huolimatta todella kivalta,ja oli varma fiilis. Koutsikin sanoi että heti kun mentiin sinne kehään niin hän oli nähnyt että nyt menee hyvin. Ja kisoissa töissä oleminen on aina kivaa koska meidän seuralaiset vaan on niin kivoja!

Nyt jatketaan elämää normaaliin tahtiin maanantaisin tokoa,ja tiistaisin agia treenaillen.

3 kommenttia:

  1. Ihan tosi tosi paljon onnea teille! :-)

    VastaaPoista
  2. Onnittelut vielä! :) Niin ja teille olis pientä haastetta: http://suipponokat.blogspot.fi/2012/11/haaste.html#comment-form

    VastaaPoista