28.11.2012

Haasteellista

Meitä oli isketty haastella ja, koska nyt olen muuten aivan todella huono pitämään tätä blogia niin tästä saa edes vähän täytettä tähänkin paikkaan. Kiitos Riitta ( http://suipponokat.blogspot.fi/ ) haasteesta! 

(Ps.kertokaa miten täällä saa nuo linkit vaihdettua sillein että siihen laittaa sen nimen ns.päälle?!)


 
  1. Haluatko/olisitko halunnut koirista/eläimistä itsellesi ammattia? Miksi/Miksi ei?
   - En ole varmaan ikinä harkinnut eläimistä ammattia,en edes koirista. Ei kun joskus mietin kylläkin koirahierojaa,ainakin jonain sivuammattina mutta enpä usko että semmoinen tulee toteutumaan. Katsotaan nyt. Mutta yleisesti ottaen en haluaisi. Ja syynä nyt on varmaan ihan vaan se,että koirat vie vapaa-ajastakin jo niin paljon että haluaisin ammatin olevan jotain aivan muuta.
  2. Onko sinulla rotua, joka jollakin tavalla kiehtoo, mutta et pysty sellaista hankkimaan?
  - Hmm,voisin tähän sanoa vaikka vinttikoirat. Eritoten whippetit ja greyhoundit. Ne ovat aivan uskomattoman hienoja rotuja mutta en usko että ne kumminkaan sopisivat minulle. Onneksi lähipiirissä löytyy jos jonkinlaista vinttikoiraa!

                                                               jazi <3
                                                "sisko" ja sen "veli" ;)

3. Kuinka paljon koirat vievät aikaasi (ts. onko sinulla "muuta elämää")?
   - Kyllähän ne vaan aikaa vie,mutta silti en sanoisi että minulla ei ole muuta elämää. Jos haluaisin lähteä johonkin kavereiden kanssa,tai jonnekin vain ilman koiraa niin siinä ei olisi mitään ongelmaa.

4. Mitä mieltä olet rotusekoituksista, jotka on nimetty uudeksi roduksi (labradoodle jne.)?
  - En ymmärrä yhtään. En vaan tajua. Teetetään tahallaan sekarotuisia koiria,joita sitten yritetään saada mahdollisimman rotupeiksi "oikeilla" rotujen nimillä? Ei mitään älyä.5. Koiraharrastuslaji, jota et ole koskaan ymmärtänyt? Perustelut.
  - Vaikea kysymys...On varmaan paljon harrastuksia mistä minä en edes tiedä,mutta mitä nyt tulisi mieleen niin jos sen voi koiraharrastuslajiksi lajitella on nämä koiratappelu jutut. Huhuh. Mutta näistä tutummista niin kyllähän tuo näyttelymaailma on aika rajua hommaa. Ja samalla se tekee huonoa kaikille roduille. Jos näyttelyhomma pysyisi järkevänä,niin sitten ei mitään mutta eihän se vaan pysy.6. Jos pitäisi valita joku maa, johon haluaisit lähteä kisa/näyttelyreissulle, mikä se olisi? Perustelut mukaan.
 - No en pahemmin ole ainakaan tässä vaiheessa innostunut kisojen vuoksi ulkomaille matkustelemaan,mutta jos johonkin lähtisin niin varmaan joku Euroopan maa,koska "helpompaa".


7. Oletko koskaan katunut, että hankit koiran?
  - En. Kyllähän se silloin mietityttää kun mikään ei onnistu koiran kanssa,mutta sillä hetkellä enemmän koiran kanssa harrastamista kadun kuin itse koiran ottoa.

                                                                         <3

8. Noloin hetki koirasi kanssa?
  -Hah,noh tuota. Olisiko vaikka kun Sira kaatoi hiihtäjän? Tai kun se karkasi jonkun tyypin (köh,entisen luokkalaisen) pihaan ja minä menen perässä hakemaan koiraa. Onhan näitä sattumuksia.

                                                Rohkea uimari

9. Onko sinulla joku koiratapahtuma, johon osallistuminen on muodostunut perinteeksi?
  - No ei varsinaisesti,mutta kyllähän kaikki omat kisat tulee käytyä joka kerta. Joko osallistumalla tai sitten katsomaan ja kannustamaan,tai töihin.10. Oletko koskaan harkinnut tuontikoiraa? Miksi/miksi ei?
   -Jonkin verran olen miettinyt että josko joskus ottaisi tuolta Ruotsista koiran,tai sitten kun minulla joskus on se täydellinen narttu millä haluan pennut teettää niin Ruotsisssa kävisi silloin. Mutta en ole mitään tarkempaa suunnitelmaa tuontikoiran ottamiseksi tehnyt,tuntuu että se on vähän turhan vaikeaa..

  11. Jos pystyisit ajatuksesi voimalla toteuttamaan yhden seuraavista asioista, mikä se olisi ja miksi? A) Kaikille kodittomille koirille kodit B) Koiranäyttelyiden lakkauttaminen C) Sairaaksi ylijalostettujen rotujen kadottaminen maapallolta 
 - Äää apua! Saako valita kaikki?! Kaikki olisi aivan hullun hyviä juttuja.. En kyllä oikeasti osaa sanoa. Valitsen vaihtoehdon A,B ja C! :) 

Tulipaha vähä vanhoja kuviakin. Meillä on suuri ongelma. Nouto-ongelma. Asia on työn alla,ja toivottavasti saadaan kuntoon helmikuuhun mennessä. Silloin olisi meillä AVO:n korkkaus sitten jos kaikki menee hyvin!


1 kommentti:

  1. Esimerkiksi tässä lauseessasi "Kiitos Riitta ( http://suipponokat.blogspot.fi/ ) haasteesta! " haluat varmaan nimen Riitta linkiksi? Mustamaalaa nimi ja paina linkin kuvaa valikosta (siis silloin kun olet kirjoittamassa tekstiä) ja lisää osoite siihen, niin saat sanan linkiksi :)

    VastaaPoista