24.9.2012

Syksyn viehättävyys

Joo,vaikka on pimeää,sateista,kylmää ja inhottavaa niin ne hetket syksyssä kun aurinko paistaa,tuulee pikkuisen, onko parempaa? Se on jotenkin äärettömän kaunista,koska ne lehdet ja kaikki.Mutta siirrytään asiasta seuraavaan. Meidän kaiken maailman treenailuihin,eli tokoon ja agiin.
Ollaan siis nyt tokon c-kurssilla ja agilityssä suoritettiin tasokoe hyväksytysti ja päästiin sitä kautta sitten kisavalmiitten ryhmään.  Nyt treenataan sitten maanantaisin tokoa ja tiistaisin agilityä.

Toko: Treenikerrat on poikkeuksellisesti agilitykentällä,ja tämä on tuottanut joitakin vaikeuksia koska Sira ei osaa yhdistää paikkaa tokoiluun. Mutta äärimmäisen hyvää treeniä koska kaikki omat kisat pidetään tuolla agikentällä. Seuraamisessa on vähän edistämistä ja poikittamista,johtuen pitkäaikaisista fiiliksen nostatus treeneistä. Myös seuraamisesta perusasennot on huonoja,johtuen yllämainitusta. Eiköhän se siitä. Muuten kaikki toimii ihan ok. Varsinkin paikkis on ollut aika superia,vähän se on taas levoton koirahäiriössä mutta ei ole noussut kertaakaan.

Agility: Ollaan tehty vielä ihan suht helppoja treenejä näin alkuun,ja ehkä suurin juttu treeneissä ois nyt saada vielä enemmän sitä varmuutta ja vauhtia Siralle. Mutta kouluttaja on kiva joten eiköhän rupea luistamaan jossain vaiheessa :) Sira on kyllä muuten tehny hyvin,oma ohjaus nyt välillä vähän pissii mutta radalla on hyvä olo. Viime treeneissä Sira teki aivan huikean A:n kontaktin kesken radan,olin ihan ihmeissäni! Ja nyt harmittaa kun en palkannut sitä siihen...Pitää muistaa ensi kerralla! Koulluttaja myös sanoi että jos koira tekee jonkun virheen,ei mene esim.jotakin hyppyä vaikka oikealta puolelta tai ei hyppää tms. niin en ollenkaan rupea ottamaan uusiksi vaan jatkan vain. Sira on yllätänyt minut miten toistoherkkä se on! Viime kerralla jouduin ottamaan keppejä pari kertaa uusiksi kun en saanut koiraa ohjatuksi niin että olisi tehnyt kepit oikein (ei vielä niin vahva aloituskulma ole siis) ja koira alkoi tehdä kaikkea muuta kun ei kestänyt enää toistoa. Hyvä tietää tämäkin.

Ollaanhan me muutakin tehty! Käytiin makkaramaastoissa taasen ja Siralla alkaa olla ihan oikeasti tuo vietti kunnossa :D Autosta kun välillä otin sen ulos odottelemaan niin hirvee huuto alkoi vieheen perään,mamman pieni vinttari <3 Siran juoksu lähti tositosi hyvin,mutta sitten mutkassa tapahtui jotakin,ja hiljenti rajusti. Epäilin että se olisi satuttanut jalkaansa kun nilkutti sitten myöhemmin jalkaansa. No kumminkin Siralla oli kivaa ja 5/7 se taisi olla. Sira tarvitsisi kyllä paljon kestävyyttä lisää..vinkkejä miten kestävyyttä saisi?

Siranen kiitää vieheen perässä
Muutama viikko sitten oli myös kalakukkomaastot ja tuo siskon whippet Jazi oli kisaamassa,ja jätkä sai ensimmäisen SERTinsä ja vielä Pohjois-Savon kennelpiirin mestaruuden. Huippu Jaaf<3

hieno mies!


 Fetakin kävi meillä yhden viikonlopun olemassa vähän extemporena ja en kestä kun hän on niin suloinen tapaus<3


kattokaa nyt! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti