13.7.2012

Like shooting stars

Oho. On ehkä vähän jäänyt taas tämä blogin päivitys.. :D Voi elämä,oon niin huono tässä! Ehkä pitäis poistaa koko blogi kun en oikeesti päivitä tätä ikinä.

Muttajoo,kesälomallahan tässä ollaan ja ollaan otettu itseasiassa aika rennosti. Käytiin tuo agilityn alkeiskurssi suorittamassa,joka oli kyllä aika todella helppoa,mutta eihän se haittaa että kontakteja treenataan kun ne ei vielä varmat ole. Jatkokurssille mennään kunhan ne starttaa.

Tokoa ollaan aika vähän treenattu,noin niinkun siihen nähden että ois tarkotus kisatakkin vielä tänä vuonna jos mahdollista. Mutta mitä ollaan treenattu,seuraamista,jääviä,noutoa,paikkistakin (!) ja kakeja niin kyllähän se osaa! Meiltä on vaan vähän vire taas poissa..Koiraa ei oikein huvita eikä kyllä ihteekään :D Ehkä pitäis vaan taukoilla ja sit suunnatta syksyllä heti kurssille.

Paikkiksen kanssa on kyllä tullut ihan superonnistumisia! Tällä hetkellä ainut ongelma on,että en tiedä miten suhtaudun siihen että tuo laskee ja nostelee päätään kokoajan (virhe kisoissa). Eli en tiedä pitäisikö,opettaa se makaamaan pää maassa vai pää ylhäällä..Any ideas? Suosituksia? Kokemuksia?
Seuraaminen sujuu,mutta tosiaan kun se into ei oo kohillaan niin eihän se oo yhtään saman näköistä tekemistä mitä se on sillon kun on draivia hommassa.
Nouto sujuu aika hyvin,mitä nyt pureskelee kapulaa ja ottaa sitä välillä sieltä päästä kiinni ja palautusvauhtikin on huono mutta se noutaa! :))
Kakeja on ihana treenata! Tykkään ihan hirveesti treenata sitä,ja siksi sitä onkin treenattu aika paljon. M-I vaihdot hyvät,I-M kanssa. M-S,I-S vaihdot oli tänään ihan superit! Yllätyin koska ennen se on aina kävellyt eteenpäin pari askeletta nyt oli niin hienot! S-M vaihto on vaikein,samoin S-I.

Muuten ollaan tässä ihan vaan lenkkeilty,nähty koirakavereita,otettu aurinkoa (sillon harvoin kun se on paistanu ja ollut lämmintäkin),Sira on uinut ja näin edespäin.

Nyt Siralla on kolme eri lääkitystä päällä. Yksi virtsankarkailuun,joka johtuu supistajalihasten vajaatoiminnasta,ja kaksi eri lääkettä ruokamyrkytykseen. Oli mennyt syömään jotain sopimatonta ulkoa ja siitä sitten..ei se ikinä opi.

Minä kävin viikon olemassa Helsingissä ja Vantaalla ja kylläpä oli kivaa <3 Säät nyt oli mitä oli,mutta seura kyllä korvasi sen kaiken.

Tokon SM-kisoja ollaan käyty kahtomassa ja kannustamassa kaikkia tuttuja,Agirodussa oltu töissä ja oli kivaa ja seuraava ois sitten Savo Show. Sinne sitten kattelemaan taas hienoja,ja ehkä myös ei niin hienoja koiria,mistä sitä tietää.

Kuviahan tässä voisi laitella niin näkisi millaisten ihanien koirakavereitten kanssa me ollaan lenkkeilty ja riehuttu. On nimittäin aika mainioita tapauksia kaikki meidän koirakaverit,ja niiden omistajat tietty ;)                             Varpu,Jazi,Sira ja Fiilis
Jazi,Caro ja Sira.
                                           Finella,Caro ja Sira
                                            Caro ja Sira <3
Näitä oli kyllä jokakohassa Hesassa niin paljon! Puistossa sait kokoajan varoa ettet astu näiden jätöksiin...
   
              Pikku diigeri,tai joku semmonen.
                   Nää oli aika mainioita.
                      Tämä oli vaan hellyyttävä :3
Okei,näillä oli vaikeeta. Vasemmanpuoleinen oli jäänny kiinni tuohon keppiin. Oikeanpuoleinen yritti auttaa ja sit se oli itekkin siinä kiinni. Loppujen lopuks ne sai ittensä irti siitä!

Helsingistä kuvia,ja jos joku ei huomannu niin kyllä käytiin Korkeasaaressa :D

Ja tuo Caro! Voi että <3 Ehkä yksi maailman hienoimmista,taitavimmista ja ihanimmista welshilapsista ikinä! Kyllä tuommosen pennun vois itelleenkin ottaa.

Jee. Päivitin nyt blogia,seuraava kerta onkin varmaan sitten...joulukuussa? :D Ei kamala,en tajua, eihän tässä oo oikeesti mitään järkee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti