29.3.2012

Dogs going out

Kurakelit. On se kivaa.
Mutta joo. Jazi-herra oli viikonloppuna hoidossa ja käytiin sunnuntaina parin tunnin lenkillä kun sää oli tosi kiva.


Rikotaan kaavaa
Nuo koirat alkaa päivä päivältä muistuttaa enemmän sisaruksia. Ne komentelee toisiaan joka asiasta,tai no siis Sira Jazille mutta kumminkin:D Ja Jazi roikkuu lenkillä Siran niskanahassa kiinni. Huoh,hölömöt.

Kävin maanantaina kuuntelemassa kouluttajan luennon monipuolisesta harjoittelusta. Vitsi että oli hyvä! Lyhyesti ja ytimekkäästi luennon idea,harjoittelussa pitää rikkoa kaavaa,tehdä vaikeista asioista helppoja,liikkeet treenata osissa kokonaisiksi. Noilla pääsee jo alkuun (heh ei muistu mitään) Mutta oli kyllä tosi mielenkiintonen luento!

Huomenna mennään Riikka Iivanaisen "Leikkiminen motivaatiokeinona"-luennolle. Siinä on teoriaosuus ja sitten käytäntöä,esimerkkikoirilla. Sirakin on yksi esimerkkikoira!

Vähän Siran leikkimistavoista. Siralle leikkiminen ei sovi motivaatiokeinona,se ei syty siihen niin paljon että tekisi tosi hyvällä vireellä töitä. Paitsi joskus. Eli joskus se saattaa olla ihan tulessa kun näkee lelun ja tekee tosi hyvin töitä että saa sen. Mutta se saattaa mennä tosi nopeeta ohi. Eli ihan hetkessä sitä ei enää kiinnosta se leikkiminen. Vaikka leikkiminen jäisi siihen että koira olisi innoissaan lelusta (ja leikkihetki olisi ihan tosi lyhyt ollut) niin koira voi heti seuraavassa hetkessä olla kyllästynyt leikkimiseen. Eli oon vaan todennu että se leikkiminen ei oo se _juttu_Siralle.
Katsotaan mitä huomenna opitaan ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti