24.3.2012

Tokokoe 24.3.2012

Sira päätti avata tokouransa hyvin spanielilla tavalla :D Sikailemalla alusta loppuun. Eli ei mennyt kovin hyvin,mutta ei aina voi onnistua. Liikkeet pisteineen selityksien kera.

Luoksepäästävyys: 10
Paikalla makaaminen: 0, eli ei tehty tätä. Syystä että Sira ei pysy siellä.
Seuraaminen kytkettynä: 8,5 ,noh käännökset oli hirveitä,muutenkin paikka oli ihan pielessä,perusasennot huonoja,keskittyminen oli tosi vähäistä. Eli ihan pari hyvää pätkää vaan,en tiedä ees miten saatiin siitä noin hyvät pisteet :D
Seuraaminen taluttimetta: 6,no tämä nyt ainakin meni ihan tosi huonosti. Sira karkas haistelemaan jotakin ja huoh ei näin. Tuomari sanoi liikkeen lopussa että hyvin tsemppasin itteni liikkeen loppuun,siinä vaiheessa teki kyllä mieli jo sanoa että joo eiköhän tämä ollut tässä mutta tehtiin se sitten loppuun.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 0,ahahah vitsi Sira karkas tässäkin ja kesti niin kauan että nollaks meni.
Luoksetulo: 9, ihan normitasoa,sanoi että vähän liian vahvasti tönäisee minua kun tulee perusasentoon,tuohon pitää kiinnittää huomiota.
Seisominen seuraamisen yhteydessä:5, En tiiä miks tästä tuli vitonen :D Kyllä se jäi seisomaan vaikka hiippaili jonkin askeleen..ehkä siitä? Olin jo niin huonossa fiiliksessä etten enää pystynyt kuuntelemaan mitä tuomari sanoi.
Hyppy: 8, tämä harmittaa! Minä olin tyhmä ja koiran keskittyminen oli jo kehän ulkopuolella. Eli Sira jäi ihan väärään kohtaa,esteen vierelle,ja minä en sanonut seisomis käskyä! Pasmat oli jotenkin niin sekasin että en sanonut sitä. Mutta noh.
Kokonaisvaikutus:7, harmittaa kyllä tämäkin. Tuomari sanoi että koira tekee iloisesti ja mielellään mutta tänään hajut vei niin siksi näin. No täysin ymmärrettävää.

Eli ALO3 ja 111p.

Nyt suunnitelma on se että,ensi viikolla on kahdet ohjatut vielä ja sitten alkaa tauko. Kunnon tauko. Ainakin ohjatuista,kotona pitää sitä paikkista treenailla mutta muuten pidetään taukoa ollaan sen verran tiiviisti koko talvi treenattu. Katsotaan sitten joskus (ensi syksynä,talvella,keväällä??) kisoja uudestaan.
Mutta kisat korkattu ja meillä on kisakirja !!Sira kävi myös viime viikolla Hurtan sovitusmallina ja oli oikein hieno malli.Tämmöinen pussi saatiin sieltä palkaksi. Pussissa on yksi vinkulelu,yksi vesilelu,monta pussillista namia,iso pussi siankorvia,semmoin luu"laatikko" (laatikon näköinen luu) ja sitten vielä muutama semmoinen hammasharjaluu. Olikohan muuta....ei varmaan.

2 kommenttia:

  1. Aina ei voi onnistua, mutta suuret onnittelut kumminki siitä, että jatkoit loppuun ja asti ja se tärkein, että uskalsit mennä kokeeseen! nim. ite tuskin ton piskin kaa koskaan uskaltaudun kokeeseen asti. :D (muotoilin tyhmästi, muutenki sekavasti selitetty muttaa yritän repiä joku pointti tästä!)

    VastaaPoista
  2. No voi teitä! Aina ei tosiaan voi onnistua mutta pääasia että menitte kumminki radan loppuun!! Ens syksynä sitte harjottelette meidän kaa;);)

    VastaaPoista