11.9.2011

olla tiukka ja kätevä,olla huikean pätevä

...on oltu huikean päteviä ja ei ihan niin päteviä.
 Toko,c-kurssi,astetta vaativampi alkoi. Tosi kiva oli päästä treenaamaan oikeasti opastuksessa,Siran vire on aivan mahtava nykyään. Mutta...paikallamakuu. Viime treenit oli todellinen herätyskerta siihen todellisuuteen että ei se vielä ihan onnistukkaan. Eli Sira haukkui ja nousi makuussa(!!),oli myös aika levoton,heilutteli vain häntää,katseli ympärilleen ja haisteli. Ärsytti kyllä niin paljon että ei millonkaan. Sitten kaikilla oli oma vuoronsa treenata kouluttajan kanssa jotakin keskenään,otettiin sitten liikkestä seisomista ja paikallamakua. Kouluttaja sanoi että enää ei voi nameilla sen kanssa asiassa leikkiä vaan nyt jos nousee niin ärähtää että perhana sieltä ei nousta,käsky maahan,paikka ja hyvä. Tehtiin sitten ihan harjoitusta jossa Sira saataiisin nousemaan jotta saisin sille annettua palautetta siitä. Koutsi laittoin nameja eteen,otti pois ja laittoi uudestaan. Kerroin koko ajan Siralle mitä tehdä,eli sanoin paikka-käskyä usein ja pysyikin. No sitten koutsi tuli puhumaan minulle,yhäkin paikka-käskyn alla oli Sira. Nousi silloin,ärähdin,niskavilloista takaisin paikalleen ja maahan. Ulahti kun niskavilloista otin mutta kun oli taas maassa,alkoi vain heiluttamaan häntää asenteella "ei tässä mitään vaikka vähän turpaan tulee." saatiin sitten ihan läksyksi kotiin treenata paikkamakuuta kurin kanssa.

No mutta,on täällä muutakin keretty tehdä :D ollaan käyty paristi hiekkakuopilla eri kokoonpanoilla ja kivaa on ollu. Toisella kerralla Sira kokeili kuinka lujaa tekoa onkaan. Seisoi todella jyrkän rinteen reunalla ja kutsuin pois mutta eihän tämä mahtava tokokoira totellut vaan seisoi vaan,maa sitten petti hiukan ja huomasin vain että koira tipahti pois näkyvistä,kuului pieni ulahdus ja ensimmäisenä mieleen tuli että nyt se makaa siellä kuolleena. Juoksin sitten hieman kauempaa tieltä katsomaan miten oli käynyt ja onneksi typerys oli täysin kunnossa,seisoi siellä ja katsoi ihmeissään ylös miettien miten pääsee pois. Onneksi ymmärsi vihjeen kun kädellä näytin suuntaa ja kehotin menemään sieltä pois. Idiootin pitää kaikkea kokeilla...kyllä kerkesin säikähtää..
Käytiin kanssa tokokoutsin ja hänen bortsupentu Popin kanssa treenailemassa,oli kivaa. Treenattiin,seuraamista,ruuta ja paikkamakuuta TIETENKIN otettiin.
Ei meille mitään kovin erikoista kuulu,ite olin kahen viikon TET-jaksolla,mustissa&mirrissä toisen viikon ja läheisellä päiväkodilla toisen. Päiväkoti oli paljon enemmän mun juttu ! Voisin vaikka mennä sinne kesätöihin pariks viikkoo. Koulu on tylsää,todella tylsää. ei huvittas ei yhtään.
Nyt saatte katella kuvia,hiekkakuoppakuvia,nurmikolla söpöily kuvia ja ehkä muutakin.
ps.sain mun uuden canon 85 mm 1.8 tossa muutaman viikkoo sitten,jos en oo vielä maininnu. Tosi hyvä putki on!
noh ei nyt tullu ihan kaikkia kuvia mitä oisin halunnu. tää kettuilee mulle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti