11.9.2011

Kalakukkomaastot ja Jazi hoidossa

10.9.2011 kalakukkomaastot. Jazi tuli meille perjantaina iltapäivästä koko viikonlopuksi hoitoon. Lauantaiaamuna kyyti starttasi kello 07.45 kohti Nilsiää ja maastokisoja. Kerran aikaisemmin viime vuonna,samaa nimeä kantavissa kisoissa ollut katsomassa. Mutta eihän se ollutkaan ihan sama kun oli koira,joka piti ilmottaa,käyttää ell.tarkastuksessa,huolehtia lämppäykset ajallaan että ehtii omalle vuorolleen ja huh. Mutta onneksi seurana oli osaava ihminen joka neuvoi jos en tiennyt mitä tehdä. Kiitos siitä ! Päivä meni hyvin odotellessa,katsellessa koirien juoksemista ja sitten oman vuoron lähestyessä,lämppäämisessä.
Oli kyllä melkoinen meno Jazilla juoksemaan,hirvee huuto alkoi kun lähestyttiin lämppäyslenkillä paikkaa mistä juoksemaan mentiin.
Jazin vuoron tullessa mentiin siruntarkastukseen ja sitä kautta sitten lähtöpaikalle,minä en jazia lähettänyt vaan tuttu,ennenkin maastoissa koiransa kanssa käynyt. Jazin lähtö oli tosi hieno,lähti niin näpäkästi ja täysiä vieheen perään että vastustaja jäi kyllä taakse lähdössä.
Muutenkin Jazi juoksi tosi hyvin,ei oikonut vaan seurasi hienosti viehettä.
226 pistettä ja 6.sija tuli ja aateltiin että finaaleihin pääsis mutta ei päässyt kuin neljä ensimmäistä vain.
Minä yritin kuvata Jazin juoksun mutta mun kädet täris niin ei siitä oikein mitään tullu:D
Kotiin päästyä Jazi olikin aika väsynyt,toisin kuin Sira joka oli päivän ollut kotona itekseen...

Sunnuntaina minut herätettiin ennen seitsämää piipityksellä (Jazi) ja hännän paukutuksella patteriin (Sira). Kaveri oli yötä niin pakko oli nousta ettei sekin joutuis heräis. Nousin ja keräsin vaatteni ja menin yläkertaan antamaan koirille ruuat,pukemaan ja sitten lähettiin aamulenkille. Oli jännä ilma,viilee toki mutta sumua oli paljon. Otin kameran mukaan ja pari kuvaa tuli otettua. Sitten lenkin jälkeen koirat nukku tyytyväisenä ja minä kattelin telkkaria ja söin ja nautin olostani,vaikka vähän kyllä väsytti :D kaveri sit heräs ja lähettiin käymään päivälenkillä,koirapuistossa pyörähettiin ja silleen. Mutta kiva viikonloppu oli Jazi-miehen kanssa,Sirakin sai "pikkuveljestään" seuraa.

                              huippu hieno juoksusuoritus ohi
                                            aamulenkin usvassa
                                 siraa ei oikein kiinnostanu
                                                  Iloinen poika<3

1 kommentti: