7.8.2011

Vielä on kesää jäljellä...not!

Tää loma on kyllä mennyt mahottoman nopeeta ohi. Mitään erikoista en oo tehny.. helsingissä kävin parisen viikkoo sitten siskon luona. Kivaa oli siellä,tuli shoppailtua ja seikkailtua siellä erilaisissa puistoissa ja lintsillä käytiin kans kävelemässä. Kuvattua tuli myös,lähinnä Nooraa joka oli kanssa siellä siskon luona.
      Junamatka kotiinpäin oli kyllä mielenkiintonen..perus vr,ensin sai _vähän_ootella junaa (68min myöhässä),se oli levinny jonnekki kesken matkan ja ne oli joutunu sitä korjailemaan. Sitten ne koko ajan ilmotti eria laitureita mihin juna tulee ja juostiin sitten laiturilta toiselle tavarapaljouden kanssa,ja hiton kuuma oli kun siihen rautatieaseman katokseen ei tuule YHTÄÄN. Junassa sitten tuli kuulutus että juna menis jostain vaasan ja tampereen kautta kuopioon. Tuli pieni wtf hetki ja sitten vaan revettiin täysin,samassa vaunussa olevalla naisella oli ainakin hauskaa kun meille nauro :'D noo sitten tuli kuulutus että edellinen tieto oli virheellinen. Siinä oli sitten muutakin jännää,säädettiin ruokien kanssa,rikottiin yks junan ovi ja matkalla pysäheltiin välillä keskelle ei mitään kun piti muita junia ootella ja silleen mutta päästiin kumminkin kotiin ja Sira melkein repes liitoksistaan :D
    
No mutta kotiinpalattua porukat sano että Siralla varmaan korvatulehus ja sitten viikonloppu ooteltiin ja sit seuraavalle viikolle varattiin lääkäriaikaa,ei saatu vakipaikkaan aikaa vaan jouduttiin erilääkärille menemään. Otti näytteet korvista,hiivaa molemmissa korvissa runsaasti. Kahen viikon kuuri,kontrolli käynti ennen lääkityksen loppumista ja näin. Ei kivaa,ei sitten yhtään. Sira _inhoo_pelkää_ja kaikkee muutaki niitten tippojen laittoo joten meiän pitää laittaa ne silleen vanulapuille sitä ainetta ja silleen korvaan. Korvista ajelin karvat että vähän helpottaa myös hommaa. Siralla ahtaat korvakäytävät se sitten nopeuttaa sen hiivan tulemista.

Nomutta. Tänään käytiin siskon kanssa sorsasalossa,kun Kuopio KV näyttely oli meneillään. Siran kasvattaja oli siellä kahden koiransa kanssa,veteraani narttu ja avo-uros. Ihania tapauksia molemmat! Olin auttavana kätenä siinä aina välillä,pidin koiria ja näin. Mutta aika paljolti myös kiertelin muualla. Kivaa oli ja tuttuja näkyi jonkin verran.
   Ja tosiaan..torstaina alkaa koulu. Peruskoulun viimeinen lähtee käyntiin ja kidutus alkaa taas :D ei sillä että tosi kiva nähä kavereita pitkästä aikaa! Mutta ennen kun koulu alkaa on vielä kolme päivää jälellä päiväriparia jota käyn. Sitten ens viikon su konffis ja sitten voin erota henkisesti kirkosta ! :D
Nyt kuvia sieltä ja täältä,aika pitkältä aikaväliltä,helsingistä pari,sirasta pari ja tämän päivän nly pari.


                                                hietaniemen ranta<3
                              näitä oli hesassa paljon! yks oli lepäämässä
                                                         sira before......
                                               ......and after korvien ajelun!
   kasvattajan avo-uros Rico (..tai Riko) otti rennosti
                      Rico(?Riko) liitelee kehässä,hieno mies oli!
                                         yks pisti tanssiksi.
           kasvattajan vetsku-narttu Nikita. hurmaava mummo!
                                                     Nikita kehäilee.
                 pakko vaan sanoo...tää oli valioluokkalainen :'D hassuja nämä welshit

No me toivotellaan hyvät loppukesät,huomenna varmaan huppeleita kattelemaan hetkeks ja ehkä lenkkeilemään whippetseurassa :) katellaan millon kirjotellaan taasen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti