21.4.2013

Vauhtiviikonloppu

Kerrotaas ensin vähän kuluneen viikon treeneistä.

Agilitytreenit meni oikein kivasti,teki parit oikein kivat kepitkin niin pääsin niitäkin palkkaamaan. Videotakin oois mutta kahtoo jos saan niitä toimimaan.
Aika perus treenit oli. Kaveri oli kahtomassa niin nyt sain tietää,että teen Siran kanssa liikaa,pitäisi lopettaa aikasemmin niin jäisi parempi fiilis.

Tokotreeneissä tehtiin seuraamisen liikkelle lähtöjä,voittajan askelsiirtymiä ja luoksetulon maahanmenoa. Liikkelle lähdöissä on ollut ongelmana se,että Sira tiputtaa kontaktin eka ja sitten ottaa sen uudelleen. Niitä tehtiin sitten palkkaillen ja oikein hienosti rupesi tekemään.
Askelsiirtymät meni taas hienosti,välillä tuli huonoon paikkaan mutta oikein nättejä 99%.
Luoksarin maahanmenoa ollaan tehty "leikillään" mutta nyt sitä ruettiin oikeasti miettimään miten sitä aletaan tekemään ja ruettiin nyt takapalkalla niin tekemään,että kouluttaja oli namialustan kanssa takana,Sira seisoi välissä ja minä olin koiran edessä,kutsuin ja annoin käskyn merkin kohdalla ja sitten _HETI_vapautus palkalle. Kouluttujan piti olla nameilla,koska tämä SIKA varasti sinne. Kyllä,se tietää ettei niitä saa ottaa mutta Sira näki mahdollisuutensa tulleen :D Mutta tosi kivasti lähti menemään,ainut vika oli,että Sira tajusi aika hitaasti palkalle vapautus käskyn..mutta joo itse maahanmeno oli oikein topakka!

Viikonloppu hurisi varsin vauhdikkaasti,lauantaina Sira pääsi Varpun kanssa juoksemaan antikkalan rinteeseen ja metsään.


                                                               oma pieni sikani <3


Sunnuntaina taasen Sira pääsi juoksemaan uuden kaverinsa vesispanieli Goofyn kanssa. No ei ne kyllä yhessä juosseet ollenkaan mutta molemmilla tuntui olevan silti tosi kivaa.


   Tämä kuva on tiistailta kun Goofy kävi tsekkailemassa meidän agitreenejä.

Ainiiin! Kuopion KV näyttely jäi välistä (ei siis vielä valionarvoon oikeuttavaa tulosta saada) niin aattelin että samahan tuo on sitten vetäistä kaljuksi mahastaan. Koko koiraa en saanut kaljuksi ajella,mikä on tosi tyhmää ja kyllä se Sirppanen vielä joku päivä tuolla kaduilla pistelee menemään kantaen ylpeänä kaljua vartaloaan ;)

                                Hih,huonosti näkyy mutta vauvamaha! <3

Sunnuntai iltana lähettiin vielä käymään hallilla Varpun om. ja Caron om.kanssa ja kivvaa oli ja koirakin osasi! Hienoja 6 keppejä teki.
    
                                                                   Ensi kertaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti