4.1.2012

Uuden vuoden suunnitelmat

Vuotta 2012 onkin elelty jo muutama päivä ja pitäisi tehdä jotain suunnitelmaa tälle vuodelle.. Viime vuonna ei tapahtunut mitään merkittävää,arjen pieniä iloja ja suruja aina on niinkuin viimekkin vuonna. Kahdet möllit käytiin ja hyvinhän ne meni,toisista jopa ykkössijoitus !

Tänä vuonna lupaamme...
-Viralliset tokokokeet, ehkä muutamatkin (TK1??)
-Avo-liikkeitä vielä enemmän opetukseen.
-Agilityä! Kaverin ohjaamana menossa varmaankin agirotuun.
-Treenausta vapaanaolossa,ei tule mitään noissa karkausyrityksissä.
-Pitää koira terveenä,iloisena ja sekopäänä itsenään :)


Sitten. Uudenvuodenaattona käytiin päivällä 2,5 h lenkkeilemässä. Kiva sää oli ja muutama kiva kuvakin tuli.                                       On sillä lihaksia ainakin.


Ensi torstaina mennäänkin sitten mölleihin taas. Ja nyt sitten alo-luokkaan,ennen ollaan mölliluokassa oltu. Saadaan kiva treeni virallisia varten.
Plus,ollaan tehty nyt kaksi reilun 5 min paikkista. Lyhyellä matkalla kotona,pitemmällä voisi mutta ei ole semmoista tilaa että saisi pitkän matkan,menemättä piiloon. Hienosti on Sira pysynyt ja pitänyt kontaktia koko ajan! Huikeeta.

Minulla on koulussa nyt kevät aika kiirettä joten blogi saattaa jäädä hiukan huonolle pitämiselle,mutta sillon tällöin jotain varmasti tulee ja mölleistä kirjoittelen sitten ensi viikon lopulla !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti