16.1.2012

Tokomöllit 12.1.

Käytiin sitten vähän tokoilemassa mölleissä, ja nyt ensimmäistä kertaa alo-luokassa,mölliluokan sijasta. Ja hienostihan se meni :)

Luoksepäästävyys: 10 
Paikalla makaaminen: 9   Noniin eli,joo ysi mutta ei kokeissa olisi ysiä tullut. Hyvin pysyi mutta haisteli ihan aika paljon ja vähän oli väärä viretila päällä mutta hirmu hyvin se on edistyny! Varmuutta vaan vielä.
Seuraaminen kytkettynä: 9  Oikein hyvä oli,ministi meinasi poukkoilla joissain kohdissa mutta tosi hyvä oli!
Seuraaminen taluttimetta: 9  Oikein hyvä oli tämäkin,kaikki käännökset varsin mallikkaita,tosin yhdessä vasemmalle käännöksessä taisi tulla pieni ajatuskatko meinas tulla suoraan alle mutta ei mitään pahempaa ongelmaa.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä: 9  Hyvin seurasi,maahanmeno oli ooooikein hidas (eli tätä treenataan) ja alan vaatia myös sitä että seuraa minua koko ajan sieltä maastakin. Meinasi nimittäin rueta haistelemaan maata. Hienosti nousi maasta sivulle.
Luoksetulo: 9   Hahaaa,koira keksi uuden jutun! Reagoi liikkurin komentoon,eli meinas varastaa. Mutta varmasti helposti yhdellä treenillä saa normaaliksi. Nätisti tuli sitten,tekee kyllä aika pitkän mutkan takaa,tätä tehnyt ennenkin joten pitää ilmeisesti vähän muistutella.
Seisominen seuraamisen yhteydessä: 8  Hyvin lähti seuraamaan mutta stoppi oli hidas,otti niitä askeleita eli tätä pitää yhä treenata. Mutta hyvin pysyi sitten kun pysähtyi.
Estehyppy: 9,5  Hyvin hyppäsi, mutta vähän tuli sieltä sivulta liikaa. Tarkentelua tähän vielä hiukan.
Kokonaisvaikutus: 10  Iloista reipasta työtä,ja tuomari sanoi että minä toimin hyvin kehässä. Seuraamisessa menen suoraan enkä mutkittele ja muuta.

 Yhteensä pisteitä: 181, 1-palkinto. Ja ensimmäinen sija kahdeksasta kisaajasta.
   Tosi hyvä fiilis jäi,nyt pitäisi vaan niitä virallisia katella.Siraselle piti opettaa uusi temppu. Orava.
                                        Orava yhdistettyna vilkuttamiseen.
                                    *Nauttii lumisateesta..*


                             Mölleistä voitettu lelu
                                          Sekoileee

2 kommenttia: