28.10.2011

Tunnustus

Tunnustuksen sain Fia,Frenda&Sony blogin suunnalta, suuri kiitos vain! :D
 
Tunnuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään
1. Sira on aikalailla tyypillinen welshi. Häntä heiluu kaikille ja kaikelle,koko ajan. Rakastaa olla mukana kaikessa mitä tapahtuu,työntää pilkkukuononsa joka tapahtumaan mukaan. Uiminen ei kyllä kuulu Siran vahvuuksiin,mikä yleensä on spanielien lempparipuuhaa.
2. Siran kanssa ollaan kolmissa näyttelyissä käyty,kaikista Erittäin Hyvät arvosanat käyty hakemassa. Kaksi kesää sitten Sira steriloitiin ja olen nyt päättänyt etten enää näyttelyitä Siran kanssa kierrä. Maksaa turhan paljon kun tietää ettei menesty.

3. Sira oli kiltti pentu....nukkuessaan ! Tämä tyttö osasi olla pahemman luokan riiviö pentuna. Varsinaisesti ei mitään tuhonnut,vähän portaitten kaidetta ja koiraporttia maisteli vain. Mutta muuten ei tehnyt tuhojaan,sisäsiisteys ei ollut (muistaakseni) mitenkään hirveän vaikea opettaa. Neiti vain teki riiviöhommia,puri paljon ja kun komensi niin jatkoi vain. Monesti oli hermot kireällä mutta onneksi tämäkin touhu unohtui kasvaessaan.
4. Pentuna Siran lempipaikka nukkua päivisin,oli minun syli. Tai no oikeastaan,istuin lattialla ja Sira nukkui jalkojen välissä. Vaikka vei omalle paikalleen kun huomasi että tyttöä alkoi väsyttää,oli siellä hetken ja vaelsi syliin nukkumaan.


5. Kuten jo tiedätte,Sira rakastaa kaikkia ja kaikkea. Sira on kaikkien kaveri mutta kaikki ei halua olla Siran kavereita. Siran motto on aika varmasti "I just met you and I love you!"
6. Kaikesta huolimatta Siralla on kavereita,tai no ainakin wnb kavereita. Suurin osa kavereista on whippettejä. Jazin(toisessa kuvassa Siran kanssa) kanssa Siralla on aivan sisarsuhde. Sira on Jazille kuin isosisko joka kurittaa poikaa välillä mutta jota saa kiusata aina. We<3Jazi!7. Koirien kanssa tehdessä olen/yritän olla määrätietoinen,innostava ja mahdollisiman positiivinen :D Haluan että koirat on treenatessa oikeasti iloisia ja että se näkyy niistä.
8. Viimenen öh... Haaveilen isosta welshilaumasta! Johon sekottuisi pari muutakin rotua!


Nyt kiitämme ja kumaramme tästä sekä rupean laittamaan tunnustuksia eteenpäin,muah!

1 kommentti:

  1. Moi! Saatat muistaa meidät Petsiestä, kaimasi Marjo ja walspa Jessi :) Lisään teidät meidän omalle linkkilistalle että muistan käydä lukemassa tätä blogia. Etsin täältä sitten vertaistukea tokon suhteen :D PS. Sira on ihana! <3

    VastaaPoista