7.6.2011

Kesä !

Kesä tuli..ja loma tuli..vaikka ei siltä tunnukkaan yhtään. Nyt pari kuukautta on vapautta ja tylsyyttä. Ei suurempia kesäsuunnitelmia ole,Siran kanssa pidetään about kuukauden treenitauko kunhan loppuu nyt menossa oleva tokokurssi,paitsi tauonkin aikana täytyy paikkamakuuta treenata,täytyy se saada kuntoon.
Omg,sain tietää et 7.7. ois tokomöllit...kattoo mennäänkö.

Mitäs tässä nyt on tapahtunut..no Siran korvakarvat ajeltiin millin karvalle,ei tule niin helposti tulehduksia kun ui kesällä ja näin. Paitsi pahoin pelkään että sillä on pieni tulehus jo korvissa... :/ Sira opettelee uimaan,lämmintä on ollut niin oikeastaan joka päivä päässyt/joutunut vähän räpiköimään. Käytiin eilen myös ekaa kertaa pyöräilemässä siran kanssa,ennen ollaan pyöräilty vaan niin että sira on ollut vapaana (maalla) mutta kaupungissa hihnassa kun joutuu olemaan niin minua pelotti että niinkö me ollaan kohta ojassa molemmat..vaan ei oltu! hienosti meni :) sira juosta hölkytteli vierellä koko ajan,ajettiin sitten melko lähellä olevaan lemmikkiruoka tehtaalle,ostin siralle nameja ja pallon,siitä sitten vieressä olevalle uimarannalle ja sira ui,sekä sai vähän juoda vettä kun kuuma tuli. Sitten vain takaisin kotiin ja illalla treeneihin.
Treenit meni..hyvin..pakko sanoo ihan hyvin. Sira oli ihan ok vireessä ja teki ihan mielellään. Harjoteltiin seuraamisen käännöksiä,ja ohjaaja kertoi ihanan kauan odotetun totuuden että sira osaa käyttää takapäätään! mutta koska en ole palkinnut pepun heilauttelusta sitä tarpeeksi,se ei tee sitä. He huh nyt treenaillaan sitä,ehkä sitten käännöksiinkin tulee mallikkuutta.
Kuvia ei pahemmin ole,kamera on kaikkine varusteineen Nooralla lainassa,viikonloppuun asti. Mutta laitan pari kuvaa uintireissulta,käytiin Tuulian ja Eddien kanssa päivärannan rannoilla. Kuvat (c) Tuulia

                                siran normi maan kyntäminen..


en saa tähän toimimaan seuruu videoo joten linkkinä laitan.
toivottvasti toimii linkit. hyvää kesän alkua<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti