19.5.2011

Vesisadetta..vesisadetta..ja vesisadetta..

Viime viikko ja tää viikko onkin menny aika nopeesti ja tekemistä on ollu ihan hyvin.

Viime viikon torstai : Siran hieronta part 2. Paaljon paremmin neiti malttoi rauhoittua hierottavaksi ja taisi tykätäkkin. Jumit löytyi lapojen takaa. Seurailen nyt tilannetta ja hierooja voi treeneissä vähän kattoo niitä silloin tällöin,on siis myös meidän tokovetäjä. Ja sitten kun hieronta oli ohi sai leikkiä ihananihanan Pop-bortsunpennun kanssa! :)

Perjantai : Siralle piti tulla trimmaaja,mutta hän ei päässytkään tulemaan. No lähdettiin sitten maalle käymään,Noora lähti mukaan. Oltiin lauantaihin asti siellä ja käytiin pyörälenkeillä,Sira kävi iskän kanssa tekemässä verijälkeä ja hyvin oli kuulemma mennyt se.  Lauantaina trimmattiin Siralle vähän kesäturkkia,eihän sen ulkonäkö paljoa muuttunut,jalkahaivenet ja mahahaivenet lähti,sekä rintakarvat oheni ja lyheni sekä hännän karvat lyheni. Tarkotus olis vielä ajella korvakarvat pois ettei tulis tulehduksia niin helposti jos ui kesällä.

                                              ennen trimmiä
                                            trimmin jälkeen
                                           metsäilemässä maalla

Sunnuntai: Tarkoitus oli lähteä hiekkakuopille mutta sitten mukaanlähtijä sairastui ja se jäi siihen. Käytiin sitten illalla treenailemassa vähän Rosien ja omistajansa kanssa.

Maanantai: Vesisade alkaa. Satoi koko päivän,katsoin kauhuissani koulussa miten käy meidän tokotreenien jotka oli määrä pitää ulkona. No ei auta vesisateessakin on totuttava treenaamaan,kisoissakin voi sataa! Ja Sirahan INHOS treenata vesisateella. Siristeli silmiään ja kaikki oli vähä vaikeeta. Maahanmeno oli mahdoton ajatus ja istuminenkin tuotti tuskaa. Tehtiin sitten luoksarit vähän erilailla,ja aattelin ettei sira millään rupee juoksemaan mutta aikalailla täysiä se sitten luokse tuli hienosti :)

Tiistai : Vettä sataa...Ja ainii rakeitaki sato! minä hermoilin kokeeseen ja sit oli pakko lähtee käymään lenkillä. Kaverin kanssa käytiin vähän metsälenkkipolulla jossa lampi vieressä,sira kävi vähän kahlaamassa. 

Keskiviikko: No vettä sataa mitäs muuta. Lähin Siran kanssa käymään samaisella paikalla lenkillä kun keskiviikkona, siellä on kivaa nyt. Pari kuvaa otin Sirasta,Sira testaili taas vesien lämpötiloja. Sira yritti myös saalistaa sorsia mutta ne ui liian nopeesti karkuun. Otettiin myös superlyhyt seuraaminen ja Siralla oli intoo,VAIKKA SATO VETTÄ!

Torstai: Aamu..jes ei sada! jes aurinko paistaa! JES! Kouluun ja sitten parin tunnin päästä huomaa että eikä ulkona sataa! Satoi loppupäivän,satoi kun poljin kotiin täysin märkänä.tosi kiva. Kattelin telkkaria oottaen että sade loppuis ja sehä loppu! Aurinko rupes paistamaan ja lähettiin Siran kanssa lenkille,taas sinne lammen luo. Sira kahlaili,tiiraili sorsia ja minä otin kuvia.

Lauantaina oman seuran mätsärit,Sira ei pääse mukaan,meen ite ilmeisesti ehkä töihin,ainakin kattelemaan sinne. Sieltä lähenkin sitten suoraan kaverille ja Sira tulee sitten sunnuntaina siellä käymään korvakarvatrimmissä!

                                                       Märkä hurtta
                                            

                                              

2 kommenttia:

  1. Teilläki vesisade-kankeutta. Se on jännä, että muuten lotrataan vedessä mutta ku vettä sataa nii ei voida edes istua.. :> Mukavan kevyen näkönen kesäturkki!

    VastaaPoista
  2. Ihan siua aattelin kun noita pentukuvia laittelin ;)

    Ai mitäs vikaa vesisateessa on? :D Oikeesti, kyllä se on ärsyttävää. Meilläkään koirat ei tee mitään treeneissä jos sataa.

    VastaaPoista