11.12.2011

Talvi tulee

Huh,onpahan aika mennyt nopeasti ! Viimeksi kun tänne kunnolla kirjoitellut oli lokakuu ja syksy. Nyt onkin jo joulukuun melkein puoliväli ja talvi tekee vihdoin tuloaan.

Meidän joulun odotukseen ei kuulu sen kummempaa. Siran korvat on parantuneet,Sira sai myöskin kaljut korvat ja muutenkin vähän siistitty koiraa. Mutta ei meille kovin kummoista. Tämä alkutalvi on ollut ankeaa,lunta on ollut hyvin vähän ja on vain satanut vettä ja HYI. Kynttilöitä poltettu paljon,tuo ihanaa valoa ja lämpöä tähän pimeyteen. Nyt onneksi lunta tulee ja toivottavasti pysyykin maassa.

Tokoa treenataan,ja pitkästä aikaa viime treeneissä huomasin paikallamakuussa pientä edistystä ! Treenattiin viimeksi myös hyppyä,huipputuloksin. Sira nimittäin meinasi aina lähteä liikkumaan vastaan kun olin menossa koiran viereen. Kouluttaja sanoi nyt sitten treeneissä että kokeillaan että kun lähden koiran viereen, niin jos koira liikkuu sanonkin uudestaan "seis" ja lähden koirasta poispäin. Tämä tehtiin yhdesti, ja seuraavalla kerralla Sira ei enää lähtenyt vastaan! Huippua :) Pitää tuota kyllä vielä varmistella lisää mutta nyt tiedän miten toimia jos koira meinaa tulla vastaan.
Treenattiin myös liikkeestä seisomista missä on vähän ongelmia,mutta se tarvitsee vain toistoja.
Kouluttaja kysyi että olenko kertaakaan metallikapulaa vielä kokeillut Siralle,en ole ja niinpä koutsi antoi yhden omansa ja kokeiltiin sitä sitten siinä sivussa. Sira otti kapulan muutaman kerran suuhun,mutta ei siitä tainnut ihan lempparijuttua tulla :D

Sitten agilityuutisiin. Sira on MEDI ! Mitattiin tosiaan Sira ja se on medi,eli alle 43 cm. Hieman alle mutta alle kumminkin! 30.12 onkin mölliagilityt ja Sira on sinne menossa aika varmasti. Ohjaajana tosin kaverini mutta pääasia että koira pääsee.


                                       Utelias pilkkukuono

kynttilän lämpö


Agilityvideoita : http://laukkanen91.kuvat.fi/kuvat/126.AVI  tuosta eteenpäin on muutama video.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti